Print

Campinglife magazine

Campinglife magazine behoort bij het gelijknamige tv-programma en verschijnt vijf keer per jaar. Het staat vol met kampeerbestemmingen, campings, kampeergadgets- en trends, de nieuwste kampeermiddelen en belevingsverhalen en is zowel in de winkel als via abonnement verkrijgbaar. Spelvaut verzorgt al sinds 2008 de hoofdredactie en is sinds medio 2010 jaar mede-eigenaar.

Ga naar Club Campinglife »

Praxis Magazine

In opdracht van [De Redactie] verzorgt Spelvaut sinds eind 2013 een groot deel van de content van het kwartaalmagazine van Praxis, dat bedoeld is voor alle medewerkers in het bedrijf. In het magazine staan o.a. interviews, productbeschrijvingen en achtergrondartikelen over personeelsleden.

Ga naar [De Redactie] »

Polderhof Oudorp

In opdracht van De Reclamestudio schreef ik de content voor een nieuwe brochure voor ‘Wonen in Winkelhart Polderhof Oudorp-Alkmaar’. Deze verkoopbrochure is bedoeld om potentiële kopers voor deze appartementen te enthousiasmeren en bevat informatie over de omgeving en over de appartementen.

Ga naar Polderhof Oudorp-Alkmaar »

Brochure Noord-Holland Catering

In opdracht van Noord-Holland Catering verzorgde Spelvaut de gehele redactie van de bedrijfsbrochure. In deze bedrijfsbrochure staan smaak en beleving centraal en wordt het complete aanbod aan cateringmogelijkheden van het bedrijf op een verfrissende manier getoond. De brochure is gerealiseerd in samenwerking met De Reclamestudio, die voor de vormgeving en het drukwerk zorgde.

Ga naar Noord-Holland Catering »

Jambo Safari Club

Na een aantal jaar dezelfde content te hebben gebruikt, is voor de 2014 brochure aan Spelvaut gevraagd om alle oude redactiepagina´s te redigeren en aan te vullen met nieuwe teksten om de beleving van deze bijzondere reizen door Afrika en het maatwerk, dat Jambo hiervoor kan verzorgen voor de reiziger, extra te benadrukken. De brochure is eind november 2013 verschenen.

Ga naar Jambo Safari Club »

Mulder Obdam

Voor Mulder Obdam Bouwcombinaties schreef Spelvaut teksten voor de verkoopbrochure van project ‘Palermo’ in Bergen. Een kleinschalig bouwproject in het centrum van Bergen, op de plek van de voormalige discotheek. Deze verkoopbrochure is ontwikkeld door De Reclamestudio en bevat naast verkoopinformatie ook informatie over de leefomgeving van het project en de intro is ook op de website gebruikt.

Ga naar project Palermo Bergen »

Passie voor reizen

Toerkoop Reisburo geeft jaarlijks reismagazine ‘Passie voor Reizen’ uit, dat als inspiratiebron aan klanten wordt meegegeven. Het magazine van Toerkoop ligt bij alle vestigingen en de hoofdredactie werd tot en met 2011 gedurende vier jaar door Spelvaut verzorgd. In 2012 heeft Spelvaut bijgedragen aan het redigeren van artikelen, die door het personeel zelf geschreven zijn.

Ga naar Toerkoop Passie voor Reizen »

Westfriesgasthuis

Van 2010 t/m 2012 was Spelvaut de vaste eindredacteur voor het personeelsblad ‘Journaal’ en het B2B blad ‘Operationeel’ van Westfriesgasthuis. Beide bladen verschenen elk kwartaal en informeerden medewerkers en relaties over innovaties in de zorg, achtergronden van medewerkers en nieuws op de werkvloer van het ziekenhuis. Daarnaast leverde Spelvaut ook regelmatig een redactionele bijdrage aan beide bladen.

Ga naar het Westfriesgasthuis »

KaRo Bedrijfsbrochure

KaRo opende in 2012 een nieuw bedrijfspand. Speciaal voor deze opening – en het 40-jarige bestaan – werd een bedrijfsbrochure ontwikkeld door De Reclamestudio, waar directie, personeel, leveranciers en klanten van het bedrijf voor werden geïnterviewd. De gehele redactie van deze bedrijfsbrochure was in handen van Spelvaut.

Ga naar KaRo BV »