Online

Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar

Voor Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar interviewde ik, in opdracht van Bureau MVO , zes ondernemers met creatieve oplossingen in coronatijd. Deze inspirerende verhalen van ondernemers uit de Regio Alkmaar, over ondernemen in deze bijzonder tijd, zijn gepubliceerd op de website van Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar .

Chris Oosting Makelaardij

Voor de website van Chris Oosting Makelaardij in Monnickendam verzorg ik de verkoopteksten voor het complete woningaanbod. Omdat de makelaar de woningen natuurlijk zo snel mogelijk in de verkoop wil zetten, zorg ik ervoor dat de aanlevering steeds op korte termijn gebeurt. Deze verkoopteksten worden ook doorgeplaatst op Funda.

Pipelife Nederland

Voor Pipelife Nederland herschreef ik de basiscontent van de website. Daarnaast is een deel van de content nieuw geschreven. Ook een aantal brochures in print over productinnovatie heb ik voor dit internationale bedrijf, gevestigd in Enkhuizen, verzorgd.

Bakkerij Kees Gutter

Voor Bakkerij Kees Gutter schrijf ik content voor de website en plaats ik deze content direct in het Content Management Systeem van de klant. Daarnaast schrijf ik voor deze bakker van Waterlands alle persberichten en redigeer ik folders en andere communicatiemiddelen.

Van Geemen GWW

Voor de website van Van Geemen schrijf ik alle content. Deze content plaats ik op verzoek van de klant direct in het CMS en voeg er metatags aan toe voor een betere vindbaarheid. Daarnaast verzorg ik diverse andere media-uitingen voor deze klant in grond-, weg- en waterbouw.