Overig

Infrashop

Voor Infrashop schreef ik een artikel ter publicatie in het vakblad ‘Bakkerswereld’ en ook een artikel voor het vakblad ‘Bakery Next’ om hiermee de expertise van het bedrijf op het gebied van winkelinrichting en -beleving onder de aandacht te brengen bij retailers.

NIMA

Voor NIMA redigeerde ik diverse factsheets, die inzage geven in de mogelijkheden die NIMA aan marketeers biedt en lidmaatschap of deelname aan activiteiten stimuleren.

Kees Gutter

Voor Kees Gutter schrijf ik regelmatig diverse (pers)berichten over nieuwe producten of ander bedrijfsnieuws van de bakker van Waterlands. Daarnaast verzorg ik de content op de website, plaats ik berichten op social media en interessante websites en denk ik mee over interne en externe communicatie van het bedrijf.

Ondernemersvereniging Waterland

Van december 2011 t/m april 2013 verzorgde ik alle notulen van vergaderingen van het Dagelijks en Algemeen Bestuur van Ondernemersvereniging Waterland en op regelmatige basis maak ik sinds 2011 een persbericht voor de vereniging.

Telegraaf Media Groep

Voor diverse printed media uitingen van Telegraaf Media Groep, zoals Waterlands Welzijn, het Witte Weekblad en Het Gezinsblad, verzorg ik sinds 2010 op regelmatige basis advertorials en redactionele bijdragen.

Stichting Promotie Waterland

Voor Stichting Promotie Waterland schrijf ik sinds 2010 op regelmatige basis persberichten voor evenementen die door de stichting georganiseerd worden of voor ander nieuws aangaande deze toeristisch geori├źnteerde stichting.

Netformatie

Voor Netformatie schreef ik o.a. contracten voor diensten als hosting en VoIP, maar heb ik ook het personeelshandboek herschreven en geupdate.