Diensten

Schrijven van tekst

Ik verzorg teksten voor alle media-uitingen. Zo schrijf ik voor bijvoorbeeld magazines, dagbladen en websites, maar maak ik ook persberichten, folders, flyers, brochures, advertorials, advertenties en visitekaartjes. Ook voor e-mailnieuwsbrieven, personeelsbladen, het maken van standaardformulieren of het bijhouden van het intranet of de social media van je bedrijf ben je bij mij aan het juiste adres.

Redigeren van tekst

Natuurlijk controleer ik eigen werk op spelfouten, maar ik doe dat ook graag voor een ander. Ik kan als corrector fungeren om de laatste schoonheidsfoutjes uit je tekst te halen, maar ik kan ook bestaande teksten redigeren, waardoor ze net even pittiger worden. Ben je blind geworden voor je eigen spelvauten? Neem dan zeker contact met me op.

Secretariële ondersteuning

Ook in dit vakgebied is tekst belangrijk. Een moeilijke brief, het maken van een personeelshandboek, het uitwerken van documenten, interviews en dictaten en het notuleren van vergaderingen is voor mij dagelijkse kost. Ook als je een handgeschreven document of opgenomen gesprek digitaal wilt hebben, typ ik dit foutloos voor je over.

Nederlandse taal als werkvlak

Eigenlijk is mijn werkvlak heel breed. Je kunt bij me terecht voor alles wat met de Nederlandse taal te maken heeft. En als je twijfelt of ik je kan helpen, dan is een telefoontje snel gepleegd.