Online

Studio Arnold van der Zee

Voor de nieuwe website van Studio Arnold van der Zee redigeerde ik de bestaande content voor de website en voegde ik de metadescriptions toe, voor een betere vindbaarheid door zoekmachines.

Fusieschool Kennedy/De Zwijger

Voor fusieschool J.F. Kennedy en Willem de Zwijger in Monnickendam schreef ik content voor de website en herschreef ik de onderwijsvisie zodanig dat deze korter en bondiger is, waardoor deze bruikbaar is voor online publicatie.

Bakkerij Kees Gutter

Voor Bakkerij Kees Gutter herschreef ik een deel van de bestaande content voor de website. Daarnaast is een deel van de content nieuw geschreven door mij, zodat de website weer helemaal up-to-date is. Daarnaast verzorgde ik ook de invoer in het Content Management Systeem en de optimalisatie voor zoekmachines.

De Overleekerhoeve

Voor De Overleekerhoeve schreef ik content voor de website en heb ik deze content ook in het Content Management Systeem van de klant verwerkt. Daarnaast schreef ik de keywords en de metadescriptions, ten behoeve van de vindbaarheid voor zoekmachines.

Leguit & Roos

Voor Leguit & Roos schreef ik content voor de website en heb ik deze content ook in het Content Management Systeem van de klant verwerkt. Daarnaast schreef ik de keywords en de metadescriptions, ten behoeve van de vindbaarheid voor zoekmachines.

Grote Kerk van Monnickendam

Voor de Grote Kerk in Monnickendam schreef ik content voor de website en heb ik deze content ook in het Content Management Systeem van de klant verwerkt. Inmiddels wordt de content bijgehouden door een vrijwillige contentmanager van de Grote Kerk.